Novament St. Paul’s s’avança i marca el camí

Novament St. Paul’s s’avança i marca el camí

Un any més, l’Associació Slow Food – http://slowfoodbcn.cat/ va reunir el passat 29 de febrer a la Fundació Alícia al Mont Sant Benet els restaurants que aposten per una cuina compromesa. El motiu era el lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food, en aquest cas a 13 nous restaurants que entren a la llista (ja en són 65) gràcies a una cuina basada en aliments ecològics, de proximitat i saludables.

L’expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, va fer l’entrega de les plaques.

Enguany es van estrenar els reconeixements a menjadors compromesos amb els criteris d’Slow Food, que en aquesta primera edició ha guanyat St. Paul’s School.

Amb aquest reconeixement a la cuina de l’escola es premia la tasca feta a St. Paul’s al llarg dels darrers anys, una aposta decidida per l’ús d’aliments ecològics i de proximitat que té diversos objectius:

  • Oferir una dieta sana i equilibrada als alumnes de l’escola.
  • Educar-los en hàbits alimentaris saludables que els han d’acompanyar la resta de la seva vida.
  • Minimitzar la nostra empremta ambiental a través del consum de productes de proximitat.
  • Afavorir els agricultors i ramaders de proximitat i consolidar així un sector agrari i ramader de qualitat i proper.

 

Aquesta és una distinció que ens honora i ens fa sentir orgullosos del nostre equip de cuina que, sota la direcció d’en Marc Esteve, ha aconseguit situar el menjador escolar de St. Paul’s a l’avantguarda. Moltes felicitats a tot l’equip!

Novament St. Paul’s s’avança i marca el camí. I és que, en aquest cas des del menjador, el nostre lema històric manté la seva vigència:

St. Paul’s School, education with an eye to the future

David Gabaldon

Subdirector

Director Financero y de RRHH