PREMI LITERARI ST.PAUL’S SCHOOL

El curs 1997-98 vam posar en marxa el projecte del Premi Literari Internacional St. Paul’s. El Premi va néixer de la idea que cap activitat és vana per formar lectors madurs, crítics, àvids i exigents en més d’una llengua.

Vam pensar, en aquell moment, i seguim pensant ara, que es tracta d’un bon instrument per potenciar la literatura entre els nostres alumnes i entre els joves de tot el món.

Al llarg de la història han presidit els nostres actes de lliurament de premis il·lustres escriptors i personalitats amb diversos reconeixements i premis en la seva tasca: Ana María Matute, Andreu Martín, M ª de la Pau Janer, Pep Guardiola, Juan Villoro, Salah Jamal, Mathew Tree, Asha Miró, Ángela Becerra, Jorge Bucay, Javier Cercas, Baltasar Porce, Espido Freire, Carme Riera, Paulo Coelho, Màrius Carol, Eduardo Martín de Pozuelo, Care Santos, José Luis Gallego i Javier Sierra. Uns presidents de luxe per a un Premi compromès amb la literatura.

En els enllaços adjunts poden consultar les bases de la propera edició, consultar els llibres de les anteriors i veure els detalls de l’últim acte de lliurament de premis.

UN INSTRUMENT
PER POTENCIAR LA
LITERATURA ENTRE
ELS NOSTRES
ALUMNES I ENTRE ELS
JOVES DE TOT EL MÓN