ACTE DE LLIURAMENT

Acte lliurament 2019 – Javier Sierra

Enguany St. Paul’s celebra el seu 50è aniversari i el Premi Literari Internacional St. Paul’s arriba a la 20a edició. Ja comencem a ser grans i la nostra trajectòria reflecteix els nostres valors.

Gairebé 10.000 contes han desfilat al llarg de tots aquests anys davant els ulls dels nostres lectors i dels nostres jurats. Hem tingut el plaer d’omplir de joia i alegria 900 finalistes i hem lliurat 190 guardons als nostres fantàstics guanyadors.

Pels seus actes els coneixeràs, deia Sant Mateu, i els nostres actes evidencien qui som i en què creiem. No es pot negar la tossuda voluntat d’impulsar el fet literari entre el nostres alumnes i els joves dels món.

Al llarg d’aquesta petita història hem tingut també l’ajut de molta gent: de l’equip docent, personal de cuina i manteniment, la gent de secretaria i administració; dels alumnes de l’escola i dels seus pares; del Patronat de la Fundació i dels nostres patrocinadors, entre els quals destaca El Corte Inglés, que ha estat amb nosaltres des del primer dia. I també de tots els participants que han abocat i evocat vida i emoció a aquest projecte.

També han col·laborat de manera decisiva els vint presidents dels actes de lliurament: Ana María Matute, Andreu Martín, Mª de la Pau Janer, Pep Guardiola, Juan Villoro, Salah Jamal, Mathew Tree, Asha Miró, Ángela Becerra, Jorge Bucay, Javier Cercas, Baltasar Porcel, Espido Freire, Carme Riera, Paulo Coelho, Màrius Carol, Eduardo Martín de Pozuelo, Care Santos, José Luis Gallego i Javier Sierra.

Impressiona la immensa qualitat literària d’aquests presidents absolutament extraordinaris!

Sentim orgull per la feina feta i el compromís per continuar endavant.

Segur que el Premi Literari Internacional St. Paul’s continuarà parlant al món del nostre projecte educatiu.

UN INSTRUMENT
PER POTENCIAR LA
LITERATURA ENTRE
ELS NOSTRES
ALUMNES I ENTRE ELS
JOVES DE TOT EL MÓN