Lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food

Lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food


El nostre responsable de cuina Marc Esteve va ser convidat a Cervera a la festa de l’Associació Slow Food Catalunya, organitzada pel Convivium Terres de Lleida: un gran mercat de productors Slow Food i una trobada de cuiners de tots els indrets de Catalunya amb show cookings, concerts i un deliciós àpat.

El motiu era el lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food, en reconeixement d’una cuina basada en aliments ecològics, de proximitat i saludables.

El convidat especial va ser el mític Josep Lladonosa, cap de cuina del conegut restaurant barceloní 7 Portes i escriptor de nombrosos llibres de cuina de divulgació, alguns dels quals han estat traduïts al francès i a l’anglès.

El Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic, va conduir l’acte de lliurament de plaques.

Amb aquest reconeixement a la cuina de l’escola es premia la tasca feta a St. Paul’s al llarg dels darrers anys, una aposta decidida per l’ús d’aliments ecològics i de proximitat que té diversos objectius:

  • Oferir una dieta sana i equilibrada als alumnes de l’escola.
  • Educar-los en hàbits alimentaris saludables que els han d’acompanyar la resta de la seva vida.
  • Minimitzar la nostra empremta ambiental a través del consum de productes de proximitat.
  • Afavorir els agricultors i ramaders de proximitat i consolidar així un sector agrari i ramader de qualitat i proper.

Dins la nostra aposta per la cuina sana, innovadora i compromesa, mai prescindirem dels nostres plats tradicionals i reconeguts per tantes generacions d’alumnes de St. Paul’s. La paella, els canelons, el fricandó de vedella, les llenties i les nostres famoses patates fregides ara s’elaboren amb productes ecològics, però de la mateixa manera i amb el mateix afecte tot mantenint el sabor de sempre.

Un cop més, volem agrair l’esforç i dedicació a tot l’equip de cuina de St. Paul’s, que sota la direcció d’en Marc fa que cada dia a taula sigui una festa.

Moltes felicitats a tot l’equip!

 

David Gabaldon

Subdirector

Director Financero y de RRHH



Sport Camp 2024 is now closed, we hope to see you next year!

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Sport Camp 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!

Summer School 2024 is now full, we hope to see you again next year!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Summer School 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!