Lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food

Lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food


El nostre responsable de cuina Marc Esteve va ser convidat a Cervera a la festa de l’Associació Slow Food Catalunya, organitzada pel Convivium Terres de Lleida: un gran mercat de productors Slow Food i una trobada de cuiners de tots els indrets de Catalunya amb show cookings, concerts i un deliciós àpat.

El motiu era el lliurament anual dels distintius Km0-Slow Food, en reconeixement d’una cuina basada en aliments ecològics, de proximitat i saludables.

El convidat especial va ser el mític Josep Lladonosa, cap de cuina del conegut restaurant barceloní 7 Portes i escriptor de nombrosos llibres de cuina de divulgació, alguns dels quals han estat traduïts al francès i a l’anglès.

El Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic, va conduir l’acte de lliurament de plaques.

Amb aquest reconeixement a la cuina de l’escola es premia la tasca feta a St. Paul’s al llarg dels darrers anys, una aposta decidida per l’ús d’aliments ecològics i de proximitat que té diversos objectius:

  • Oferir una dieta sana i equilibrada als alumnes de l’escola.
  • Educar-los en hàbits alimentaris saludables que els han d’acompanyar la resta de la seva vida.
  • Minimitzar la nostra empremta ambiental a través del consum de productes de proximitat.
  • Afavorir els agricultors i ramaders de proximitat i consolidar així un sector agrari i ramader de qualitat i proper.

Dins la nostra aposta per la cuina sana, innovadora i compromesa, mai prescindirem dels nostres plats tradicionals i reconeguts per tantes generacions d’alumnes de St. Paul’s. La paella, els canelons, el fricandó de vedella, les llenties i les nostres famoses patates fregides ara s’elaboren amb productes ecològics, però de la mateixa manera i amb el mateix afecte tot mantenint el sabor de sempre.

Un cop més, volem agrair l’esforç i dedicació a tot l’equip de cuina de St. Paul’s, que sota la direcció d’en Marc fa que cada dia a taula sigui una festa.

Moltes felicitats a tot l’equip!

 

David Gabaldon

Subdirector

Director Financero y de RRHH    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!