Menjador escolar

MENJADOR ESCOLAR

St. Paul’s School té un servei de cuina propi que controla rigorosament la qualitat dels aliments i la seva elaboració. Laboratoris Echevarne controla periòdicament els processos d’elaboració i al mateix temps realitza una anàlisi de l’equilibri dietètic del nostre menú.

L’hora de menjar és un moment de convivència, però també d’aprenentatge nutricional i d’educació del comportament, el qual permet descobrir la importància d’una alimentació sana, variada i equilibrada.

L’hora dels àpats és un espai més de transmissió de coneixements i d’adquisició d’hàbits.

Actualment el nostre menú disposa de més de 150 ingredients d’origen ecològic, tots ells auditats i certificats per l’entitat de control Intereco. Fruites, vegetals, llegums, cereals, pastes, làctics i carns tenen tots certificats de producció ecològica i ens permeten afirmar que servim un menú escolar ecològic.

El menjador de St. Paul’s School ha estat el primer servei de restauració de col·lectivitats a rebre la distinció Slow Food Catalunya KM0, que premia els establiments que prioritzen la producció agrària de proximitat i ecològica, els aliments de temporada i eviten l’ús de transgènics.

Elaborem menús personalitzats en casos de malalties, intoleràncies, al·lèrgies o fins i tot per motius religiosos.

El servei de menjador inclou el dinar i el berenar per als alumnes des de P3 fins a PRI2 i l’esmorzar i el dinar per als alumnes de PRI3 fins a BTX2.

MENÚS EQUILIBRATS,
SANS, AMB
PRODUCTES D’ORIGEN
ECOLÒGIC
RIGOROSAMENT
CONTROLATS.
A ST. PAUL’S ES MENJA I
S’APRÈN A MENJAR

Sport Camp 2024 is now closed, we hope to see you next year!

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Sport Camp 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!

Summer School 2024 is now full, we hope to see you again next year!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Summer School 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!