Menjador escolar

MENJADOR ESCOLAR

St. Paul’s School té un servei de cuina propi que controla rigorosament la qualitat dels aliments i la seva elaboració. Laboratoris Echevarne controla periòdicament els processos d’elaboració i al mateix temps realitza una anàlisi de l’equilibri dietètic del nostre menú.

L’hora de menjar és un moment de convivència, però també d’aprenentatge nutricional i d’educació del comportament, el qual permet descobrir la importància d’una alimentació sana, variada i equilibrada.

L’hora dels àpats és un espai més de transmissió de coneixements i d’adquisició d’hàbits.

Actualment el nostre menú disposa de més de 150 ingredients d’origen ecològic, tots ells auditats i certificats per l’entitat de control Intereco. Fruites, vegetals, llegums, cereals, pastes, làctics i carns tenen tots certificats de producció ecològica i ens permeten afirmar que servim un menú escolar ecològic.

El menjador de St. Paul’s School ha estat el primer servei de restauració de col·lectivitats a rebre la distinció Slow Food Catalunya KM0, que premia els establiments que prioritzen la producció agrària de proximitat i ecològica, els aliments de temporada i eviten l’ús de transgènics.

Elaborem menús personalitzats en casos de malalties, intoleràncies, al·lèrgies o fins i tot per motius religiosos.

El servei de menjador inclou el dinar i el berenar per als alumnes des de P3 fins a PRI2 i l’esmorzar i el dinar per als alumnes de PRI3 fins a BTX2.

MENÚS EQUILIBRATS,
SANS, AMB
PRODUCTES D’ORIGEN
ECOLÒGIC
RIGOROSAMENT
CONTROLATS.
A ST. PAUL’S ES MENJA I
S’APRÈN A MENJAR

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!