St. Paul’s Talks amb Carmen Romero: Vull volar alt

St. Paul's Talks

St. Paul’s Talks amb Carmen Romero: Vull volar alt

St. Paul’s School convida a famílies amb fills entre 3 i 8 anys a la pròxima sessió de St. Paul’s Talks, que comptarà amb la destacada psicòloga infantil, coach del somni, educadora certificada en disciplina positiva i experta en estimulació primerenca, Carmen Romero.

Aquesta enriquidora xerrada es centrarà en tots els aspectes que influeixen en el desenvolupament dels nens, abordant temàtiques clau com la família, els horaris, el somni, els hàbits, l’autonomia, els límits i la gestió de rabietes.

La conferència es durà a terme el pròxim 25 de gener en les instal·lacions de St. Paul’s School, a les 15:00h. L’entrada a aquest esdeveniment és completament gratuïta oferint la valuosa oportunitat d’adquirir informació i rebre consells d’una experta en l’àmbit del desenvolupament infantil.

Carmen Romero, mare de quatre fills, compartirà la seva experiència i coneixements en una presentació interactiva i amena. Amb el seu enfocament multidisciplinari, abordarà les complexitats del creixement dels nens, proporcionant eines pràctiques per a enfrontar els desafiaments quotidians que enfronten les famílies.

No et perdis aquesta ocasió d’aprendre i compartir experiències amb nosaltres en St. Paul’s Talks amb Carmen Romero: Vull volar alt!

Inscriu-te aquí!

St. Pau'ls Talks    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!