St. Paul’s School a La Vanguardia

La Vanguardia

St. Paul’s School a La Vanguardia

St. Paul’s a La Vanguardia! A l’article “El nostre repte és buscar l’excel·lència i formar persones amb consciència social”, es destaca la gran trajectòria del nostre col·legi oferint un model educacional propi.​ 

 

Treballem aquest model buscant el benestar de cada alumne, a més d’una personalització de l’aprenentatge a les seves àrees destacades, i amb una immersió completa en anglès durant tota l’escolarització, complementant-ho amb experiències internacionals. 

També podreu conèixer Claire Neely, que assumeix la nova direcció del col·legi després de Patricia Carranza.

 Podeu llegir l’article complet aquí

St. Paul's a La Vanguardia    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!