St. Paul’s Talks amb en Javier Urra: Com i per a què educar

St. Paul's Talks

St. Paul’s Talks amb en Javier Urra: Com i per a què educar

Tenim el plaer de convidar-los a la propera sessió de St. Paul’s Talks que tindrà lloc el dijous 15 de febrer a les 19:00h, a les instal·lacions de St. Paul’s.

 

Dirigida pel reconegut Dr. Javier Urra, el qual abordarà el tema “Com i per a què educar”, aquesta xerrada explorarà l’ampli món de l’educació amb l’objectiu de proporcionar una comprensió més profunda i reflexiva.

 

El Dr. Urra, distingit doctor en psicologia amb especialització en clínica i forense, compartirà la seva perspectiva experta sobre diversos temes crucials. Entre aquests temes, parlarà de la importància de la criança, el paper fonamental de l’amor, la influència de la naturalesa, la rellevància del respecte intergeneracional, els dilemes educatius, l’espiritualitat i la virtut del perdó. Urra aposta per educar des de la serenitat, des de l’autolimitació, des de la capacitat pel perdó, des del sentit de l’humor, des del contacte amb la naturalesa, des de la pràctica de l’esport. A partir d’aquí, és com podrem anar generant una societat més culta, més educada i, per tant, amb més i millor futur.

 

La xerrada promet proporcionar una visió integral de l’educació, permetent als participants comprendre els fonaments essencials d’aquest procés. S’abordaran conceptes clau que inclouen la construcció de relacions afectives, la connexió amb la naturalesa, el foment del respecte intergeneracional i la cerca de solucions pels dilemes educatius. L’espiritualitat i el perdó s’exploraran com a components intrínsecs en la formació d’individus conscients i ètics.

 

La meta final és inspirar i guiar els assistents cap a la construcció d’un camí educatiu significatiu. El Dr. Javier Urra proporcionarà una guia experta per entendre no només el “com” de l’educació, sinó també el “per què”. En comprendre aquests aspectes fonamentals, es pretén contribuir a la formació d’un enfocament educatiu que no només informi, sinó que també inspiri i motivi aquells involucrats en el procés educatiu.

Pots trobar l’enllaç per inscriure’t aquí!

St. Paul's Talks    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!