Maximitzant el Potencial dels Estudiants a través de Work Experience

Maximitzant el Potencial dels Estudiants a través de Work Experience

La preparació per al món laboral dels alumnes és essencial en l’educació actual. El programa formatiu “Work Experience”, que es realitza durant el primer curs de batxillerat, ofereix una comprensió pràctica del món laboral i promou el desenvolupament d’habilitats professionals i interessos vocacionals de cada alumne.

St. Paul’s lidera aquesta iniciativa a primer de batxillerat des de fa 18 anys, perfeccionant el programa i ampliant la xarxa d’empreses col·laboradores, a més dels sectors en què operen, any rere any.

Aquest programa formatiu s’imparteix des de fa anys a països com el Regne Unit i Alemanya, demostrant-ne el valor universal.

nombrosos beneficis per als estudiants que inclouen:

  • Exploració de diferents camps professionals
  • Aplicació pràctica de coneixements acadèmics
  • Desenvolupament d’habilitats professionals
  • Establiment de contactes a la indústria

En definitiva, la Work Experience durant el batxillerat no només beneficia els estudiants individualment, sinó que també contribueix al desenvolupament d’una força laboral més competent per al segle XXI.    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!