CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

És un concurs dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària on se’ls planteja una participació voluntària, en la que s’han de presentar fotografies relacionades amb les matemàtiques. Cada alumne pot participar presentant un màxim de 3 imatges. Cada any, el jurat queda sorprès pel nivell d’imaginació i creativitat de les fotografies presentades. Creiem que és un exercici per l’alumne, però tenint en compte la seva edat, també per als pares, ja que requereix una col·laboració per part d’ells. A l’hora de decidir quina és la fotografia guanyadora, té un pes important l’originalitat del títol. Les fotografies queden exposades en un lloc ben visible perquè tothom les pugui veure, i el jurat format per tot el personal d’Early Years i de Primària les pugui votar.

Sílvia Piquet

Cap de Departament de Matemàtiques de Primària    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!