St. Paul’s School Barcelona: Una Experiència Internacional enriquidora i col·laborativa

St. Paul’s School Barcelona: Una Experiència Internacional enriquidora i col·laborativa

St. Paul’s School Barcelona: Una experiencia internacional enriquecedora y colaborativa.

L’equip de la International Office visita el Regne Unit per estrènyer llaços amb centres educatius de prestigi en una enriquidora experiència internacional.

El desenvolupament de la International Office de St. Paul’s School continua avançant. A l’estiu del 2023 hem realitzat una visita al Regne Unit per reunir-nos amb alguns dels nostres centres col·laboradors rigorosament seleccionats. Col·legis de gran prestigi als quals ens uneixen valors compartits com l’atenció individualitzada, la tradició i la innovació i el benestar dels nostres alumnes com a objectiu prioritari.

El col·legi ha establert col·laboracions sòlides amb reconegudes institucions educatives al Regne Unit al llarg dels darrers vint anys. En aquest darrer viatge, ens reunim amb Kilgraston School, St. Lawrence College, Ashford University i Bethany School. Aquestes aliances estratègiques ofereixen als nostres alumnes oportunitats úniques i enriquidores de cultura i aprenentatge. I per descomptat per ampliar el seu cercle d’amistats!

 

Una atenció individualitzada per a cada estudiant

A St. Paul’s School es reconeix i impulsa la singularitat de cada estudiant. L’atenció individualitzada és un pilar fonamental de la nostra filosofia educativa i, mitjançant un enfocament a mida, els professors i el personal escolar brinden el suport necessari perquè cada alumne assoleixi el màxim potencial. Aquesta atenció individualitzada no només es limita a l’excel·lència acadèmica, sinó que també s’estén al creixement personal dels estudiants i a oferir-los oportunitats úniques a centres educatius col·laboradors a través de la nostra International Office.

Experiència internacional

Valors compartits en un entorn internacional

Les col·laboracions amb altres centres gestionats a escala internacional es construeixen després d’una selecció exigent. Basem el nostre criteri en valors compartits, com ara el compromís amb una educació de qualitat i l’excel·lència, la resiliència i la integritat, l’atenció individualitzada, la innovació i l’enfocament al benestar dels alumnes. Treballant plegats, tots dos centres s’esforcen per proporcionar experiències excepcionals que preparen els alumnes per a un futur global i els permeten desenvolupar habilitats interculturals valuoses.

Tradició i innovació conviuen entre diferents mètodes educatius

A St. Paul’s School entenem la importància de combinar la riquesa de la tradició educativa amb la innovació necessària per adaptar-se a un món en constant canvi. Aquest enfocament equilibrat permet als alumnes beneficiar-se del millor dels dos mons. Així, els estudiants participants en projectes internacionals podran experimentar mètodes educatius innovadors, pràctiques pedagògiques actualitzades, així com valors tradicionals propis de l’educació en aquest nou entorn. Una pedagogia confeccionada a mida de l’alumne, en un entorn capaç de brindar-los la mateixa educació completa i impecable que tindrien al mateix St. Paul’s School.

Experiència internacional

El benestar dels alumnes com a prioritat

El benestar dels alumnes és una prioritat absoluta. Des de la International Office es promou un entorn segur i positiu que fomenti la salut física, emocional i mental dels estudiants a les seves experiències internacionals. A través de programes de suport i activitats extracurriculars, es busca enfortir l’autoestima, el respecte mutu i la motivació per assolir metes personals i acadèmiques. Tots els centres es comprometen a crear una comunitat cohesionada on cada estudiant se senti valorat i recolzat.

 

Som una escola de Barcelona oberta al món i compromesa amb brindar als alumnes una experiència educativa internacional enriquidora.    Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!