Explorant el món laboral amb la Work Experience

Explorant el món laboral amb la Work Experience

Per enriquir i complementar l’aprenentatge que els alumnes de St. Paul’s School viuen a les aules, al curs de primer de batxillerat se’ls ofereix una experiència pionera anomenada “Work Experience” que es troba dins del programa d’orientació professional de l’escola.

Aquesta experiència ofereix als estudiants l’oportunitat d’entrar al món laboral, aprendre noves habilitats i explorar possibles carreres professionals mitjançant l’assistència a una empresa real durant una setmana.

Work experience

Per què “Work experience”

El Work Experience és una activitat que està molt consolidada i acceptada a països com la Gran Bretanya i els Estats Units. Ha demostrat aportar nombrosos beneficis als estudiants que cursen aquestes experiències perquè els dóna una visió més àmplia i realista de les necessitats que requereix el món laboral a cada moment.

Per a nosaltres, aquesta experiència enriqueix els estudiants oferint-los molts avantatges respecte a estudiants d’altres centres:

 • Els ajuda a veure i conèixer com es desenvolupen les persones al seu àmbit laboral.

Per a les empreses col·laboradores:

 • Augmenta el prestigi de les empreses col·laboradores dins del món educatiu de cada territori.
 • Ajuda a donar notorietat a les empreses dins de l’espai mediàtic.

 

El funcionament del programa Work Experience es basa en quatre fases principals: d’una preparació a l’escola, una setmana de pràctiques per als alumnes, una avaluació que realitza l’empresa i una autoavaluació per part de l’alumne.

Work experience

Aquest programa requereix una avaluació per part del que exercia de tutor de l’alumne dins de l’empresa basada en els punts següents:

 • Assistència i la puntualitat
 • Responsabilitat de les tasques que s’han desenvolupat
 • Capacitat per integrar-se als equips de treball
 • Iniciativa demostrada
 • Realització de les tasques en el temps requerit
 • Presentació personal
 • Simulació de les instruccions donades
 • Actitud favorable

 

Per a la Work Experience d’aquest curs, han col·laborat diverses empreses com: Sibilare, METROPOLITAN SPORT CLUB & SPA, Praktik Hotels, HOTEL LLEO SL, Clickedu, HARBOUR.SPACE, ESCAC – Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, Cercle Cultural Artistic, Summa, Fundación Tochette, Fundación Philippe Cousteau “Unión de los Océanos”, Cilmaya, Instituto Hospital del Mar de Investigaciones Médicas (IMIM), Pachamama, Mi Tres Torres, iboo agency, Aeroclub Barcelona-Sabadell, Cool Inc.Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!