St. Paul’s Talks: Els grups violents a xarxes socials.

St. Paul’s Talks: Els grups violents a xarxes socials.

Xarxes socials

Aquest nou curs escolar tornen les xerrades St. Paul’s Talks, un espai en què hi abordem temes crucials per a la formació i el benestar dels nostres alumnes. En aquesta ocasió, els convidem a una xerrada que tractarà un dels problemes més urgents de la nostra societat digital: el ciberassetjament a les xarxes socials. 

Per què aquesta xerrada és essencial? 

Vivim en una era digital en constant evolució en què els nostres fills estan més connectats que mai. No obstant això, aquesta interconnexió també ha conduït un augment alarmant del ciberassetjament. L’ús inadequat de les xarxes socials pot tenir un impacte devastador a la vida dels nostres joves, i així ho testimonien les experiències compartides per adolescents de diferents llocs del món. 

“Ells/elles van dir a les xarxes socials que, si no els enviava aquella foto meva, que no tornés a l’escola. Després d’això, només vaig voler morir-me.” Adolescent de 14 anys, Barcelona. 

“Per a algunes persones és com una droga. Quan comences, no pots ho pots aturar. Estar a internet et tranquil·litza.” Adolescent de 13 anys, París. 

“Si passa alguna cosa a l’escola i estàs trist, llavors després a casa passes el teu temps a internet.” Nen de 10 anys, Düsseldorf. 

Per explorar la prevenció d’aquest tema, ens acompanyarà en la nostra primera St. Paul’s Talks del 2023 la Fundació Monica Toscano Prevention In Act. A la xerrada “Com enfortir els nostres fills quan el risc truca a les seves portes. Els grups violents a les xarxes” ens donaran eines de prevenció i consells de benestar. 

Com ja saben, els docents de St. Paul’s School apliquen des de fa 20 anys el Mètode MONICA TOSCANO PREVENTION IN ACT® per prevenir i detectar qualsevol dinàmica d’assetjament escolar a les aules i preservar el benestar dels alumnes. És la nostra prioritat absoluta i la Monica Toscano, com a reconeguda experta en la matèria, ens assessora en l’ús pràctic d’aquest mètode. 

Redes sociales

Qui és Monica Toscano? 

Monica Toscano i la seva institució es dediquen de manera apassionada a la prevenció de situacions de risc i conflicte que els joves enfronten en l’actualitat. Amb una xarxa internacional de prevenció que abasta ciutats com París, Barcelona, Madrid, Düsseldorf, Viena, Buenos Aires, Rosario i San Martín de los Andes, la seva experiència i enfocament han estat una font inestimable d’orientació i suport per a pares i educadors durant més de dues dècades.

Què poden esperar d’aquesta St. Paul’s Talks? 

La conferència se celebrarà el proper dimarts 24 d’octubre a les 19:30h a St. Paul’s School. Monica Toscano en persona ens guiarà a través del món de la prevenció i compartirà consells essencials. Serà una oportunitat única per entendre les dinàmiques del ciberassetjament a les xarxes socials i aprendre eines pràctiques per enfortir els nostres fills davant aquest desafiament. 

A St. Paul’s School, la prevenció és un dels nostres pilars fonamentals i estem compromesos a proporcionar als nostres estudiants i les seves famílies les eines necessàries per afrontar els reptes del segle XXI. Comptem amb vosaltres en aquesta primera xerrada de St. Paul’s Talks! 

Inscripció i reserva 

La inscripció a aquesta conferència és gratuïta. Només cal que feu clic en aquest enllaç.

Junts podem construir un entorn en línia més segur i donar suport als nostres fills en el seu camí cap a un futur d’èxit. Esperem comptar amb la vostre presència en aquesta xerrada crucial sobre la prevenció del ciberassetjament a les xarxes socials. Ens veiem el dimarts 24 d’octubre! Junts fem la diferència. 

 

Atentament, 

Montse Victoria  

Responsable DOP     Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!