Summer School & Sport Camp 2024

Summer School & Sport Camp

Summer School & Sport Camp 2024

Prepara’t per submergir-te en l’emoció olímpica al cor de Barcelona amb l’activitat d’estiu més vibrant i dinàmica que hagis experimentat mai!

A St. Paul’s School, estem encantats de presentar-te el nostre exclusiu St. Paul’s Summer School i Sport Camp. Un Summer ple de diversió, esport, creativitat i, per descomptat, tot en anglès!

Els teus fills gaudiran de classes de dansa, tallers d’art, excursions, competicions esportives i espectacles musicals. El Summer School & Sport Camp ofereixen una àmplia gamma d’activitats per a alumnes des de 3 fins als 12 anys dissenyades per inspirar, divertir i entretenir els joves participants.

A més de submergir-se en un món de creativitat i diversió, tot és en anglès! Els teus fills tindran l’oportunitat de fer nous amics i enfortir les relacions socials en un entorn enriquidor i divertit.

Per tancar el Summer School amb fermall d’or, convidem les famílies a un emocionant esdeveniment multicultural per celebrar el talent i la diversitat dels seus fills. Esperem crear moments inoblidables tots junts!

Els teus fills podran gaudir d’aquesta meravellosa experiència d’una a tres setmanes amb l’opció d’una setmana de matins d’esport a l’Sport Camp.

Se submergiran en l’esperit olímpic i crearan records per sempre.

Uneix-te a nosaltres aquest estiu al Summer School & Sport Camp més olímpic de Barcelona, on la diversió, l’amistat i l’aprenentatge van de la mà. No t’ho perdis!