Patricia: Un llegat de dedicació i excel·lència

Patricia: Un llegat de dedicació i excel·lència

Ens acomiadem de la Patricia Carranza, que es jubila després de 37 anys de pura passió per l’ensenyament. El seu lideratge, estès durant casi 20 anys com a directora del centre, ha deixat una petjada inesborrable en la nostra comunitat educativa.

Des dels seus primers dies com a professora, el seu paper ha transcendit les aules, involucrant-se profundament en cada aspecte del col·legi.

 

La Patricia ha estat tot un referent per la gran dedicació que ha posat en cada projecte i per aportar un gran canvi en l’oferta educativa de St. Paul’s. Amb la implementació de tota l’escolarització trilingüe, el nivell de competència en idiomes ha augmentat significativament al llarg dels anys, permetent-nos preparar els alumnes de St. Paul’s per a un món cada cop més competitiu.

 

La Patricia ha impulsat l’ús de la tecnologia com a eina educativa, promovent la digitalització i assegurant que els nostres estudiants estiguin preparats per als desafiaments del segle XXI. A més, ha destacat la importància de la formació integral de la persona, fomentant no només el coneixement acadèmic, sinó també el desenvolupament de benestar personal i d’habilitats socials i emocionals.

 

La consolidació de les instal·lacions del col·legi, amb l’addició de tres nous edificis, ha estat una de les seves grans contribucions, proporcionant als nostres alumnes un entorn modern i adequat per al seu desenvolupament.

 

La incorporació de la cuina ecològica pionera a Espanya en el centre també ha assegurat que totes les persones que formen part de St. Paul’s School aprenguin la importància de mantenir una alimentació saludable, a més de conèixer la transcendència mediambiental que suposa afegir una alimentació sostenible i de qualitat.

 

Però, sens dubte, res destaca tant com el seu tracte humà. La proximitat i la resiliència (el seu terme favorit) han estat dos dels pilars fonamentals en el desenvolupament de les relacions entre la Patricia, tota la nostra comunitat actual i del passat. La seva capacitat per escoltar, comprendre, ensenyar i donar-nos suport l’ha convertit en una figura de confiança i respecte.

 

En nom de St. Paul’s, et volem agrair tota la teva entrega i dedicació, a més d’haver-nos permès recórrer el nostre camí al costat del teu. Et desitgem el millor en aquesta nova etapa, plena de nous reptes i aprenentatges.

 

Gràcies, Patricia!Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!