Nou curs escolar a St. Paul’s School

Patricia

Nou curs escolar a St. Paul’s School

La nostra directora, Patricia Carranza, presenta aquest nou curs escolar i els projectes previstos per als alumnes de St. Paul’s School. I això només és el principi! 

Estimades famílies, la fi d’un curs escolar i l’inici del següent sempre ofereixen una gran quantitat d’oportunitats per avaluar, repensar i renovar les nostres activitats. L’educació és un procés en constant canvi i les oportunitats de millora són incalculables. 

A St. Paul’s School, sempre hem treballat per donar coherència i cohesió al nostre projecte, que considerem únic per la confluència dels diversos entorns lingüístics i culturals, l’enfocament d’aprenentatge global basat a donar el millor de nosaltres mateixos i el benestar personal dels nostres alumnes. 

Nous Tallers sobre Nutrició 

Portem temps treballant en l’alimentació sana i equilibrada a l’escola, basada en la idea de la frase llatina “Mens sana in corpore sano” del poeta romà Juvenal. Aquest curs enriquirem el nostre programa de benestar amb una sèrie de tallers i activitats centrats en comprendre els motius d’una alimentació equilibrada, i en el nostre cas, ecològica, així com la seva influència en el neurodesenvolupament. 

Realitzarem tallers amb els més petits per estimular els seus sentits, activitats culinàries a primària i xerrades informatives relacionades amb els processos nutricionals i les diferents necessitats dels adolescents (esport, imatge corporal, exàmens) a secundària. 

En definitiva, volem entendre els motius per cuidar els nostres cossos. El cos requereix hores adequades de son, una bona alimentació i exercici físic. I junts aprenem la importància de cadascun! 

Nou curs escolar

Concert Solidari d’Inauguració dels Premis Leonardo 4 Children 

Com a part del nostre programa d’Educació Global, ens enorgulleix informar-los que ens unim al projecte Premis Leonardo 4 Children 2023, dirigit per la Fundació Carano 4 Children, amb la missió de promoure el talent, les habilitats científiques i la creativitat entre els estudiants de primària i secundària per abordar qüestions globals clau. 

St. Paul’s School serà l’amfitrió de l’esdeveniment inaugural dels Premis Leonardo 4 Children 2023, que inclourà un concert benèfic els fons del qual es donaran a la Fundació Small contra el càncer infantil. El concert comptarà amb la soprano Marina Krasnova i músics del Conservatori del Liceu. 

Agraïm el suport dels nostres col·laboradors i amics de les fundacions Fundació Ferrer Salat, la Fundació Costeau: Unió dels Oceans i el Conservatori Superior de Música del Liceu per la seva participació en aquest esdeveniment. 

Poden comprar les seves entrades per al 29 de setembre a Eventbrite. Esperem comptar amb tota la nostra comunitat en aquest esdeveniment solidari! 

Nou curs escolar

El mateix dia 29, durant la jornada escolar, els alumnes de PRI5, PRI6 i ESO1 participaran en tallers formatius dirigits per membres de la Fundació Carano per preparar la seva participació en el concurs, on expressaran les seves idees sobre el clima, la igualtat i la pau mitjançant una faula o còmic a primària i secundària. 

Tornen les St. Paul’s Talks! 

També anunciem el retorn de les St. Paul’s Talks amb 4 xerrades molt interessants que complementaran la visió educativa de l’escola amb el Benestar com a tema central. Comptarem amb la presència de prestigiosos especialistes en el camp, abordant temes d’alta rellevància en l’actualitat. 

  • 24 d’octubre a les 19:30: “Grups violents a les xarxes socials. Com reforçar els nostres fills quan el risc truca” per Mónica Toscano.
  • 25 de gener a les 15:00: “Vull volar alt” per Carmen Romero.
  • 15 de febrer a les 19:00: “Com i per què educar” per Javier Urra.
  • 14 de març a les 19:00: “Criar amb salut mental” per María Velasco. 

Nou Curs Escolar, Nou Rebranding 

Refresquem la identitat corporativa de St. Paul’s School! 

Els presentem la nostra nova imatge amb colors corporatius, logotips simplificats i la creació d’una presència digital moderna i atractiva. 

La trobaran a les xarxes socials i molt aviat a la pàgina web! 

Donem la benvinguda a les noves famílies que s’uneixen al nostre projecte i agraïm a tots la confiança i el suport. Reafirmem el nostre compromís amb l’excel·lència, la integritat, la innovació i la resiliència en totes les àrees de la nostra tasca. 

Welcome to St. Paul’s!