Nous edificis a St. Paul’s

New achivement

Nous edificis a St. Paul’s

LA RESILIENCIA AL SERVEI DE LA CONQUESTA DE LA NOSTRA LLIBERTAT 

Els nous reptes aconseguits a ST. PAUL’S SCHOOL: el Nou Edifici núm. 6, The Cube i un ampli pati per a educació infantil. 

Al llarg d’anys, lustres i dècades d’esforç enfocat, persistent i resilient, hem assolit la conquesta de la nostra llibertat. 

El projecte de construcció dels nous edificis amb l’Edifici 6 per a l’activitat docent, del The Cube com a espai de secretaria i administració, i l’extens pati per a l’educació infantil, que s’esperen completar a principis de 2025, ens permetrà deixar de llogar la finca de Pearson 39, la masia, marcant una fita significativa a la història de la nostra institució.

Què hem aconseguit? 

  • Autonomia Institucional: Deixem de dependre de la voluntat de tercers per a continuar amb la nostra activitat, convertint-nos en propietaris de les nostres instal·lacions i amos del nostre destí.
  • Millora financera: Millorem les finances de la institució eliminant un elevat cost de lloguer, alliberant recursos que revertiran en la millora del projecte educatiu.
  • Instal·lacions excel·lents: Construïm edificis moderns on cada centímetre quadrat té un propòsit definit, incloent un ampli pati que fomentarà l’activitat educativa a l’aire lliure i potenciarà la psicomotricitat dels més petits. 

Un camí de determinació 

Des de l’adquisició l’any 1998 de la primera parcel·la fins a les recents incorporacions de Joan d’Alòs 17 i Pearson 41 el 2014, i Joan d’Alòs 23 el 2021, hem construït progressivament l’Edifici 4, l’Edifici 5 i, ara, culminem amb els projectats Edifici 6 i The Cube. 

Aquí som al desembre de 2023: 

 

Resiliència en acció 

La resiliència és un dels nostres valors i l’hem posat a prova davant pandèmies, complexes negociacions de renovació de contractes de lloguer, crisis financeres i adversitats de tot tipus. 

A St. Paul’s, no només emmarquem els nostres valors a la paret, els vivim dia a dia. 

Aquest serà el resultat al desembre de 2024: 

New achivement

Gràcies i seguim. Per un futur prometedor.

Agraïm l’esforç compartit de diferents direccions, consells de famílies, patrons i la complicitat de totes les famílies que han cregut en St. Paul’s School al llarg de tants anys. 

Reconeixem també el treball incansable de tants professionals que han contribuït a construir, mai millor dit, un dels millors centres educatius de Barcelona. 

Amb la mateixa tenacitat que ens ha dut fins aquí, continuarem aquest viatge. Al desembre de 2024 esperem celebrar la inauguració de les noves instal·lacions i esperem seguir forjant un futur educatiu sòlid i vibrant. 

St. Paul’s School Inspiring Children. 

David Gabaldon 

Director Financer