Summer School i Sport Camp: el millor estiu de Barcelona

Summer School i Sport Camp: el millor estiu de Barcelona

Summer School y Sport Camp de St Paul's School

Estàs buscant una manera divertida i activa de mantenir els teus fills ocupats durant l’estiu? El col·legi  St. Paul’s School de Barcelona té dues opcions fantàstiques d’escola d’estiu que podrien ser just el que necessites: el Summer School i el Sport Camp. 

summer school en st paul's school

El Summer School és una escola d’estiu per a nens de 3 a 12 anys que ofereix tres setmanes plenes de diversió, creativitat i una immersió completa en anglès amb professorat nadiu. Els nens podran gaudir d’una àmplia varietat d’activitats, des d’art i dansa fins a esports, espectacles i excursions. A més, hi haurà una festa de l’escuma i un esdeveniment final per a les famílies amb concert de percussió. No importa l’edat que tinguin els teus fills, existeix un format per a tots. Els nens de P3 a P5 gaudiran de jocs d’aigua i inflables al pati, tallers d’art, música i dansa, minigolf a les pistes poliesportives de St. Paul’s School, tallers de cuina i molt més. Per als cursos de primària s’ofereixen activitats esportives com beisbol, bàsquet, futbol, hoquei o esports de raqueta amb monitors federats, a més de tallers musicals i de dansa. I els més grans gaudiran d’un estiu ple d’aventures, inflables, curses de realitat virtual, water-party, tallers de circ, percussió, dansa i cuina.

El Summer School també ofereix una sèrie de serveis addicionals, com un autobús llançadora, menjar casolà amb menú ecològic inclòs en el preu i un servei d’acollida abans i després de les activitats. No és necessari ser alumne de St. Paul’s School per inscriure’s al Summer School, només calen ganes de passar-ho bé i tenir entre 3 i 12 anys.

sport camp en st paul's school

Si els teus fills estan interessats en l’esport, llavors el Sport Camp és l’opció perfecta durant les últimes dues setmanes de juliol. Aquest campus esportiu està dirigit per professionals en actiu i ofereix una àmplia varietat d’esports, des de futbol i bàsquet fins a hoquei i esports de raqueta. Durant la primera setmana, s’han preparat tallers d’esports urbans com skate, patinet o spikeball. Hi ha dues opcions diferents per triar: Sport Camp 100% Futbol, per a nois i noies que senten, viuen i fins i tot respiren futbol, i l’Sport Camp Multiesport, per a aquells que volen practicar una varietat d’esports cada dia.

L’Sport Camp també compta amb instal·lacions pròpies i tot el material necessari per a les activitats, incloent-hi 3 pistes poliesportives, 2 gimnasos coberts i 2.000 m² de zona enjardinada. Aquí tampoc no és necessari ser alumne de St. Paul’s School per inscriure’s a l’Sport Camp, només calen ganes de passar-ho bé i tenir entre 5 i 13 anys.

En resum, el Summer School i l’Sport Camp són dues opcions fantàstiques per mantenir els teus fills actius, feliços i ocupats. Amb una àmplia varietat d’activitats i esports per triar, no hi ha millor manera de passar l’estiu a Barcelona.