Experiències Internacionals Memorables

Experiencia Internacional

Experiències Internacionals Memorables

Fa més de tres dècades, St. Paul’s School, una de les escoles pioneres en l’ensenyament en anglès a Barcelona, va iniciar un emocionant projecte per oferir als seus estudiants una experiència internacional al Regne Unit. Amb el pas dels anys, aquest projecte s’ha expandit per incloure Europa, els Estats Units i el Canadà, i ha seguit amb el seu creixement i evolució. Ens complau presentar-los el nostre Projecte Internacional i els seus orígens. 

Tot va començar amb un viatge en grup al Regne Unit durant un estiu dels anys 80. Vam dissenyar una experiència a mida i, a través d’ella, vam establir vincles amb centres de renom que contribuirien a perfeccionar l’anglès de generacions dels nostres alumnes. Durant les matinades, assistien a classes d’anglès i, a les tardes, gaudien d’un programa lúdic i recreatiu, sempre acompanyats pels nostres professors, els quals jugaven un paper crucial en la gestió i atenció personalitzada. 

Els nostres antics alumnes recorden amb afecte aquests viatges i com de bé s’ho van passar. Encara avui, no ens cansam d’escoltar les seves anècdotes! Una d’elles, la il·lusió de rebre una carta de pròpia mà de les seves famílies. Avui dia, els missatges digitals han substituït el paper, però l’afecte i la companyonia nascuts d’aquests viatges han perdurat i és un dels majors tresors que ofereix St. Paul’s School. 

Actualment, el St. Paul’s UK Summer Trip comença a tercer de primària amb una vivència dinàmica que se centra cada vegada més en activitats esportives i visites culturals dirigides a enriquir l’experiència. El nivell de competència en anglès dels nostres alumnes els permet submergir-se directament en altres cultures i conviure-hi. 

A mesura que els alumnes avancen, el Projecte Internacional s’amplia, amb intercanvis i estades de fins a dos trimestres al Regne Unit, França, Canadà, Irlanda i els Estats Units. Aquestes oportunitats els permeten submergir-se profundament en una experiència de creixement personal en anglès o francès i desenvolupar competències interculturals valuoses.

Explorando el mundo a través del inglés: Experiencias Internacionales

A St. Paul’s School, el nostre compromís és proporcionar a cada un dels nostres alumnes una experiència internacional, inspirar-los i preparar-los per a un futur global, i alhora mantenim els valors tradicionals, ja que són part integral de la nostra raó de ser.     Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!