Avanç dels nous edificis de St. Paul’s

Avanç dels nous edificis de St. Paul’s

Aquest ambiciós projecte d’ampliació dels edificis que estem duent a terme representa un avenç significatiu en la història de la nostra institució.

Des dels primers dies, el 1968, vam aspirar a crear un entorn educatiu excepcional que inspirés els nostres estudiants a assolir el seu màxim potencial. Amb la construcció d’aquests nous edificis, estem més a prop que mai de fer realitat aquest somni.

El nou edifici destinat als alumnes de primària i un altre per a DIRECCIÓ I ADMINISTRACIÓ són la culminació de dècades de planificació i dedicació. Aquests espais no només proporcionaran instal·lacions modernes i adequades per a les necessitats educatives del segle XXI, sinó que també representen un símbol tangible del compromís durador de St. Paul’s amb l’excel·lència i la innovació.

David Gabaldon ens informa que el progrés de les obres està seguint el ritme previst.

A més d’oferir aules espaioses i equipades amb la darrera tecnologia educativa, aquests edificis estan dissenyats amb un enfocament en la sostenibilitat i l’estalvi energètic. Des de la selecció de materials fins a la implementació de sistemes d’il·luminació i climatització eficients, ens esforcem per reduir el nostre impacte ambiental i ensenyar als nostres estudiants el valor de la responsabilitat ambiental. Addicionalment, s’instal·larà una planta solar amb més de 60 plaques, contribuint a la generació d’energia sostenible.

A mesura que avancem en la construcció d’aquests nous espais, visualitzem el futur de St. Paul’s i les oportunitats que brindarà a les noves generacions d’estudiants.

Aquests edificis no només enriquiran l’experiència educativa dels nostres alumnes, sinó que també reforçaran la posició de St. Paul’s com a líder en educació de qualitat.

Ampliación de los edificios